به گزارش راهبرد معاصر؛ در آذرماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با ١,٧ درصد و" رشته آش " با ١.٦درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با ١.٧- درصد می باشد.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام " مرغ ماشینی" با ٨,٣ درصد ، "کنسرو تن ماهی" با ٤.� درصد و " ماهی قزل آلا " با ٢.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ٢,٦ درصد ، " تخم مرغ ماشینی" با ٢.٣ درصد و
" کره پاستوریزه" با ١,٥ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " روغن مایع" با ١.٦- درصد و " روغن نباتی جامد" با -0.3درصد می باشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه" با ٨٦,٨ درصد، " خربزه" با ١٣.٧ درصد ، " انار " با ٨.٩ درصد و " موز " با ٨.٢ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " پرتقال" با ٧.١- درصد و " پسته" با -0.9 درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" گوجه فرنگی " با ٦٨,٩ درصد ،" خیار " با ٢٨.٩ درصد و " پیاز" با 20.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " فلفل دلمه ای " با ٤.٨- درصد و " هویج فرنگی" با 0.٩- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " چای خارجی بسته ای " با ٢,٥ درصد و" سس گوجه فرنگی " با ٢.٢ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " شکر " با -0.4درصد میباشد./ تسنیم